DeTeWe 4000

DeTeWe 4000

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
DeTeWe Outdoor 4000

Egyszerűen kezelhető PMR rádiós adó-vevő készülék
Megvilágított LC kijelző
Elemes működés, hogy állandóan készenlétben legyen.

A DeTeWe Outdoor 4000 egy különösen egyszerűen kezelhető PMR adó-vevő készülék széleskörű alapfunkciókkal.

A 0,5 W-os adóteljesítményével a készülék max. 5 km. rádiós hatótávolságot tud elérni.
Különösen kompakt méreteivel ideális rádiós kommunikációs eszköz sport- és szabadidős tevékenységeknél. A megvilágított LC kijelző informálja a felhasználót minden fontos beállításról és az üzemállapotról. A hangerőt fokozat nélkül lehet szabályozni és az adott szükséglethez illeszteni, úgy, hogy a rádiós adásokat mindig tökéletes beszédminőségben tudja venni. A hívás funkcióval a rádiós kommunikáció egy vagy több résztvevő partnerrel lehetséges. További jellemzők: csatorna kereső funkció, monitorfunkció, billentyűzár, energiatakarékos üzemmód, és egy levehető övcsíptető egészíti ki az adó-vevő készülék felszereltségét.

Jellemzők:
Nincs licensz- vagy csatlakozási költség · Megvilágított kijelző · Kristálytiszta hang · A hangerő 8 fokozatban állítható be. · Elemállapot kijelzés · Billentyűzár · Levehető övcsíptető.

Műszaki adatok:
Adóteljesítmény: 500 mW · Csatornák (rádiójel): 8 PMR · Frekvencia: 446 MHz · Méret, magasság: 50 mm · Méret, mélység: 40 mm · Méret, szélesség: 145 mm · PMR készülék jellemzők: Szkenner funkció, Roger beep · PMR rádió típus: PMR készülék · Súly: 110 g · További műszaki adatok: Elemtípus: 3 db mikroakku, 600 mAh készülékenként (nem szállítjuk vele) · Védettség: IPX2 · Átviteli mód: Analóg

Szállítás tartalma:
2 db DeTeWe 4000 Outdoor adó-vevő készülék · 2 db övcsíptető · Használati útmutató.

Figyelem:
Elemek nélkül szállítjuk.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.